Autoverzekering-voor-jongeren.nl in samenwerking met A.A.P Verzekeringen

Goedkoopste autoverzekering voor jongeren

jongeren autoverzekering

Goedkoopste autoverzekering voor jongeren

Jongeren tot de 24 jaar betalen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen een hogere premie. Zeker tussen de verschillende verzekeraars zit een groot prijsverschil terwijl ze dezelfde dekking bieden. Uit onderzoek blijkt dat de duurste premie 5 keer zo hoog ligt als de goedkoopste autoverzekering voor jongeren. Let dus goed op welke verzekering je afsluit!

Welke soorten autoverzekeringen voor jongeren zijn er?

De autoverzekeringen voor jongeren zijn net als normale autoverzekeringen uit drie verschillende dekkingen. De WA autoverzekering waarbij je bij schade alleen verzekerd bent voor de schade die je aanbrengt bij andere. Dit kan een auto zijn maar ook andere schades zijn hierin meegenomen. De tweede dekking is de ‘Beperkt casco dekking’ oftewel de WA+ autoverzekering. Met deze verzekering ben je ook verzekerd tegen diefstal, een sterretje in de ruit en voor schade door bijvoorbeeld storm. Tot slot is er ook de WA+ volledig casco dekking oftewel de Allrisk autoverzekering. Met deze verzekering ben je eigenlijk voor alles verzekerd. Ook de schade aan je auto als je bijvoorbeeld in de slip raakt of dergelijke. Voor deze laatste verzekering betaal je echter een stuk meer dan voor de standaard WA verzekering. Daarom wordt deze vaak alleen afgesloten bij dure of net nieuwe auto’s. Auto’s ouder dan 5 á 6 jaar worden vaak al niet meer Allrisk verzekerd.

Wat levert het vergelijken van autoverzekeringen je op?

Het vergelijken van verzekeringen loont eigenlijk altijd. Net als bij het vergelijken van energieleveranciers en telecomproviders kan je veel geld besparen als je verzekeringen vergelijkt. Door dit goed te doen kies je namelijk de beste verzekering bij jouw situatie en de laagste premie die hierbij hoort. Vooral het kiezen van de beste verzekering voor jouw situatie kan je veel geld opleveren. De juiste verzekering met een goede dekking zorgt er namelijk voor dat je als er iets gebeurd je hiervoor ook een goede vergoeding ontvangt. Dit is als je kiest voor de aller goedkoopste verzekering niet altijd het geval.
Tip: voor het berekenen van je bestelauto ga je naar: bestelautoverzekering vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *