Autoverzekering-voor-jongeren.nl in samenwerking met A.A.P Verzekeringen

Autoverzekering voor jongeren soorten en dekking

autoverzekering voor jongeren
Hieronder vindt je de verschillende dekkingen die er mogelijk zijn voor een autoverzekering voor jongeren.

WA autoverzekering voor jongeren

In Nederland is iedere eigenaar van een auto verplicht om een WA verzekering te hebben voor z’n auto. Vanaf het moment dat de auto op je naam staat moet deze verzekerd zijn. Een WA verzekering dekt de meeste schade die jij hebt toegebracht aan derden.

WA + Beperkt Casco autoverzekering voor jongeren

Met een WA + Beperkt Casco verzekering vergoed dezelfde schade als bij een WA verzekering met als aanvulling dat het ook beperkte schade aan je eigen auto vergoed. Onder de dekking WA + Beperkt Casco vallen o.a. de volgende schades:

Schade door brand, ontploffing, diefstal, inbraak storm. Ruitschade en schade door loslopende dieren worden ook vergoed door de WA + beperkt casco gedekt.

WA + Casco ook wel Allrisk autoverzekering voor jongeren genoemd

Een Allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die er mogelijk is.
Een Allrisk autoverzekering biedt dekking voor o.a. schade ten gevolge van:

Brand, ontploffing, diefstal, inbraak, vandalisme, ruitbreuk, storm, van de weg geraken, botsingen en alle overige buitenkomende onheilen.

Is je auto jonger als 6 a 7 jaar dan is het verstandiger om een All-risk autoverzekering voor jongeren af te sluiten. Ook benieuwd hoe hoog de premie is voor een autoverzekering voor jongeren? Laat ons dan eens een vergelijking doen en binnen 1 minuut zie je welke maatschappij voor jou het voordeligst is.